NL

Merode Hockey GrimbergenMet veel trots stellen we jullie de nieuwe wedstrijdoutfit van Merode voor! Met maar liefst 2 nieuwe main partners & 1 nieuwe gold partner was het hoog tijd om voor een nieuw shirtontwerp te gaan.

Decathlon & Korok hielpen ons met het design en vanaf nu zal je alle Merode-gear in de hockey corner van Decathlon Evere kunnen aankopen. Want er is meer! Naast wedstrijdshirts, shorts/rokjes en kousen komt er ook een volledige Merode-trainingsoutfit en een heuse lifestyle-lijn met een hoodie, polo, bodywarmer én sweater!

Alle info en de link om jouw shirt te bestellen vind je hier.

Wat met onze oude tenues?

Vanaf het komende seizoen is het niet meer toegestaan om met de oude shirts en kousen te spelen. Wacht dus niet te lang, bestel vandaag nog en geniet van het voordeeltarief. De shorts en rokjes wijzigen niet. Deze kan je dus zeker nog blijven gebruiken. 

Zoek je een teamsport waar sportiviteit op de eerste plek komt? Een leuke sport voor meisjes en jongens? En waar ook mama's en papa's kunnen sporten? Bij Merode Hockey Grimbergen speel je van 4 tot 104 of zolang je kan!

Eens proberen? Kom naar één van onze gratis proeftrainingen of schrijf je in voor een zomerkamp:

4 juni - 10u00 tot 12u00: United Girl Power proeftraining (enkel voor meisjes tussen 5 en 12 jaar): hier inschrijven

12 & 19 juni - 11u00 tot 12u00: proeftraining voor ALLE leeftijden tem geboortejaar 2018: hier inschrijven

4 tot 8 juli: zomerkamp 1 (inschrijven)

15 tot 19 augustus: zomerkamp 2 (inschrijven)

22 tot 26 augustus: zomerkamp 3 (inschrijven)

Met vragen kan je altijd mailen naar secretariaat@hcmerode.be of kampen@hcmerode.be

STOOM JEZELF KLAAR VOOR HET NIEUWE HOCKEYSEIZOEN samen met Thomas Briels!

Ben jij tussen 9 en 15 jaar, lid van Merode Hockey, en wil jij goed voorbereid aan het volgende seizoen beginnen? Schrijf je dan in voor ons 3 daags kamp ism Sportways en fris je hockeyskills op voor een sterke start.

Het programma is ontwikkeld door Thomas Briels en is gericht op het oefenen van wedstrijdsituaties. Gevarieerde en actieve training zorgen ervoor dat deelnemers zich maximaal verbeteren. Sportways en Thomas gaan samen met hockeyers aan de slag zodat zij hun hockeyskills naar een hoger niveau tillen!
Je gaat de hele dag aan de slag met jouw hockeytechnieken. Of je nu aan je hoge backhand wilt werken of gaat voor de ultieme chop: niets zal je straks nog in de weg staan om de top te bereiken. Je krijgt op hoog niveau uitdagende en technische clinics en je optimaliseert jouw technieken en hockeyhouding. Aan het einde van de dag pas je jouw nieuw geleerde technieken direct toe in een fanatiek toernooi.

Ben jij een ambitieuze hockeyer die een vol hockeyprogramma wilt? Doe dan mee met het exclusieve Merode & Briels Hockey Camp. Van 29 tem 31 augustus op Merode. Schrijf je hier in!

Op 4 juni is het meisjes aan de macht op Merode!

Wil je iets leuks beleven? Vrienden maken voor het leven? Bewegen, springen, rennen, en plezier hebben? De frisse lucht opsnuiven zonder per se je laarzen te hoeven aantrekken? Maar bovenal, wil je de mooiste momenten van je leven beleven, in een kader van respect, fair play en solidariteit?

Dan is hockey echt iets voor jou!

Omdat we weten dat voor een jong meisje beginnen met een sport soms best spannend kan zijn, en dat nieuwe mensen ontmoeten in een onbekende omgeving niet altijd gemakkelijk is, stellen we voor om het hockey te komen ontdekken met je beste vriendin(nen)!

Op 4 juni organiseren we samen met de Hockeybond een united girl power event op onze club. Het principe is simpel: we moedigen al onze speelsters van U7 tot U12 aan om hun BFF's uit te nodigen voor een bijzondere girls only initiatietraining. Ook meisjes zonder link met de club zijn meer dan welkom.

Inschrijven is verplicht en kan nu al via deze site: https://hockey.be/nl/girls/evenementen/

Vandaag speelden onze U12 en U14 boys & girls tegen de Red Giants. 
 
De Red Giants zijn onze 2 nationale G-hockey teams waarbij de G staat voor geïntegreerd, goesting, gelijkwaardig, gescoord, gewonnen, gemist, grensverleggend en bovenal genieten!
Beide teams bestaan uit zowel vrouwelijke als mannelijke spelers met een mentale/physische beperking die op het hoogste niveau willen presteren, ongeacht hun leeftijd.
 
Foto's van de matchen kan je hier bekijken.
 
Op 3 april om 10u30 spelen we opnieuw tegen hen. We roepen al onze U12 en U14 spelers op om zich in te schrijven via twizzitEen super ervaring!
 
Dank aan alle ouders die mee gecoacht en gefloten hebben!

Het is de week van de vrijwilliger en dan nemen wij de tijd om al onze onwaarschijnlijk straffe Sticky Members - want zo noemen wij onze vrijwilligers -  te bedanken om hun stevige schouders mee onder onze club te zetten. Managers, scheidsen, coachen, field managers, duty medewerkers, barmannen en -vrouwen, poetsers, klussers, etc: dank jullie wel voor jullie inzeten, zonder jullie zou er geen Merode zijn!

We maken van dit moment ook graag gebruik om op zoek te gaan naar een aantal stickies die wat structureler zouden willen meehelpen. We zijn namelijk op zoek naar:

coördinator sticky members

Onze club groeit hard. Dat betekent ook dat we meer helpende handen nodig hebben om alles in goede banen te leiden. We zijn dringend op zoek naar iemand die onze groeiende groep sticky members wil coördineren. Ben jij goed in mensen enthousiasmeren en wil jij meehelpen om nieuwe helpende handen aan te trekken? Zie je het daarnaast zitten om de bestaande poule aan vrijwilligers aan te sturen? Heb jij een paar uur per maand vrij voor de club van je zoon of dochter? Dan ben jij onze vrouw/man!

Coördinator infrastructuur

We zijn bij Merode gezegend met een aantal handige harries en henriettes die maar al te graag klusjes komen uitvoeren op de club. We zoeken iemand die de coordinatie op zich wil nemen om hen aan te sturen, erop toeziet dat ons veld en clubhuis er netjes bij ligt en alles naar behoren functioneert, de nodige klussen wil inventariseren, zorgen voor het noodzakelijke materiaal en momenten inplant om samen aan de slag te gaan. 

Denktank clubhuis

Wat vind jij van ons huidige clubhuis? Heb jij ideeën over hoe we het er nog beter/aangenamer zouden kunnen maken? Schrijf je dan in voor onze denktank en kom mee brainstormen over hoe ons clubhuis er in de toekomst zou kunnen gaan uitzien.

Stuur een mail waarmee je wil helpen naar secretariaat@hcmerode.be en sluit aan bij team Merode!

Onze sponsors
Kalender
  September 2023  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Foto's
Trooper