NL

Merode Hockey Grimbergen

Training U7 afgelast wegens vrieskou. Rond 9u nieuws of training U8 kan doorgaan.

UPDATE: helaas ook geen training voor U8

Na queen corona heeft helaas koning winter ons nu in zijn greep. Volgens de weersvoorspellingen geraken de temperaturen de komende week niet boven het vriespunt en momenteel ligt er zelfs een mooi sneeuwtapijt over ons veld.

Zoals het er nu naar uitziet zal er de komende week niet kunnen getraind worden. Check regelmatig onze website, socials en whatsapp voor updates.

ma 8/02: geen training wegens sneeuw & vrieskou
di 9/02: geen training wegens sneeuw & vrieskou
woe 10/02: geen training wegens sneeuw & vrieskou
do 11/02: geen training wegens sneeuw & vrieskou
vr 12/02: geen training wegens sneeuw & vrieskou

We hebben jullie op 28 januari nog maar geinformeerd over de richtlijnen of er zijn alweer nieuwe richtlijnen uitgevaardigd door de overheid.

Sport Vlaanderen heeft het protocol aangepast waarbij de jeugd tem U19 gelijkgesteld wordt met de jeugd onder U12. In grote lijnen wil dit zeggen dat er met contact getraind mag worden per bubbel van maximaal 10 personen waarbij de trainer niet inbegrepen wordt in die bubbel. Per volledig hockeyveld worden er max. 4 bubbels toegelaten. En dit zonder contact tussen de bubbels.

Alles boven U19 (dus dames, heren, ladies, gents, trimmers & start2hockey) blijft ongewijzigd waarbij er maximaal 6 bubbels van 4 spelers zonder contact worden toegelaten.

Het gevolg is dat we het trainingsschema opnieuw hebben aangepast: je kan het hier raadplegen. Het nieuwe schema gaat vanaf maaandag 1/2 in.

Door al die veranderingen wordt alles zeer verwarrend en onoverzichtelijk. Daarom hebben we beslist om pancartes te maken met de allerlaatste richtlijnen en dit per categorie. Deze kan je hieronder terugvinden.

Wij willen ons excusesen voor deze last minute veranderingen maar jullie zullen begrijpen dat wij vanuit Merode alles ondernemen om iedereen terug te laten hockeyen en dit onder de strikte opgelegde voorwaarden.

Laat ons hopen dat dit de finale regels zijn voor een langere periode!

Wij wensen jullie veel trainingsplezier.

Sportieve groeten & stay safe

Benoit, Luc, Margaretha, Denis, Sophie, Olivier; het Merode Bestuur

Hoewel de competitie helaas opnieuw werd opgeschort, hebben we geweldig nieuws! Want na heel wat puzzel- en denkwerk starten we vanaf morgen de trainingen voor iedereen opnieuw op. Onze sportieve cel heeft een schema in elkaar gestoken dat rekening houdt met de aanbevelingen van de overheid en de hockeybond én dat ervoor zorgt dat iedereen veilig het veld op kan.

Wat wil dat zeggen?

  • Uren en data zijn gewijzigd omdat we rekening moeten houden met de verstrengde maatregelen die maken dat er minder spelers tegelijk het veld kunnen betreden. Er mogen max. 2 bubbels van max. 10 spelers (trainer inbegrepen) het veld op.
  • Om alle ploegen de kans te geven om 2x te trainen voor de krokusvakantie beginnen we er morgen al aan.
  • Het trainingsschema kan je hier raadplegen. Vergeet niet om voor iedere training in twizzit in te geven of je al dan niet aanwezig zal zijn. Niet aangemeld = geen training.
  • Deze trainingen zijn opnieuw enkel mogelijk mist de ondersteuning van assistentie-ouders en corona-verantwoordelijken. We vragen hiervoor jullie hulp. Geen corona-verantwoordelijke = geen training. Via een online document zullen de managers voor hun ploeg moeten doorgeven wie wanneer deze functies op zich zal nemen.
  • Er zijn zeer stricte regels ivm hoe spelers en bubbels zich op het veld dienen te gedragen. Lees ze dus grondig na in het infodocument en hou je hier aan. Enkel zo kunnen we de trainingen garanderen.
  • Dit schema en deze regels blijven van kracht zolang de huidige maatregels rond sporten in bubbels van 10 (4 voor volwassenen) gelden

 

Hoe gaat dat dan precies? Dat kan je in onderstaande documenten doorlezen.

 

Nog vragen? stel ze via jullie manager.

We kijken er alvast naar uit om jullie allemaal opnieuw op ons veld te verwelkomen!

Onze sponsors
Trooper

Kalender
  September 2021  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
foto's