NL

Merode Hockey Grimbergen

Is je kind geboren in 2016 of 2017 en wil je eens proberen of hockey iets voor haar/hem is?

Bij Merode kan je 2 maal gratis komen proeftrainen op woensdag om 14u15. Mail naar secretariaat@hcmerode.be en sluit aan! Afspraak op ons professionele waterveld in de Populierendallaan in Grimbergen.

Geboren in 2014 of 2015? Dan zoeken we jouw zoon of dochter om onze U7 en U8 ploegen te versterken! Je kan nog inschrijven tot eind september via deze link.

Alle info over lid worden van onze club kan je hier vinden.

 

Nieuw aan de slag als team manager? Of al even bezig maar toch nog een aantal vragen. In dit document lijsten we alles op dat deel uitmaakt van je functie als manager. Veel succes!

Eindelijk is ons clubhuis terug open..en dat betekent dat we ook onze sticks & bites terug kunnen opstarten. Vanaf vanavond kan je iedere vrijdagavond opnieuw voor een democratisch bedrag eten op de club. Ideaal na een drukke werkweek & niets leuker dan samen met je hockeyvrienden het weekend in te zetten.

Hoewel er al heel veel terug mag, zijn er nog steeds een aantal coronamaatregelen waar we ons graag in het clubhuis aan blijven houden:

  • op ons terras dien je geen mondmasker te dragen
  • we willen iedereen stimuleren om bij aankomst je handen te ontsmetten en de nodige afstand te houden
  • we moedigen iedereen aan om zoveel mogelijk buiten te consumeren
  • binnen ben je verplicht een mondmasker te dragen wanneer je je verplaatst. Dit is dus bij aankomst/vertrek, wanneer je aan de bar iets gaat bestellen, wanneer je naar het toilet gaat. Wanneer je binnen aan een tafel zit en consumeert mag het mondmasker af.
  • iedereen die werkzaam is in de bar draagt een mondmasker

 

Met de heropening van ons clubhuis en de heropstart van de sticks & bites treedt de weekend duty opnieuw in werking. Ieder weekend is er een ander team verantwoordelijk voor het runnen van de bar en de sticks & bites. Via je manager zal je hiervan op de hoogte gebracht worden. We gaan ervan uit dat iedereen binnen het team (spelers en ouders) zich hiervoor zal inzetten. Je helpt hiermee niet alleen de club maar het is ook de ideale gelegenheid om iedereen in je team eens op een andere manier te leren kennen. Hieronder het schema voor dit najaar.

Veel plezier & we zien elkaar in ons clubhuis!

 

Op zondag 5 en 12 september organiseren we gratis proeftrainingen voor U5 en U6 (geboortejaar 2016-17). Is hockey misschien iets voor je zoon of dochter maar wil je het eerst eens uitproberen? Dit is je kans!
Inschrijven via deze link

 

Onze sponsors
Trooper

Kalender
  September 2021  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
foto's