NL

Merode Hockey GrimbergenWil jij lid worden van Merode? Hier staat alle info ivm je lidmaatschap en via dit formulier kan je je inschrijven!

Vanaf 23 augustus vliegen we er opnieuw in. Het trainingsschema kan je hier raadplegen.

Binnen een maand, op zaterdag 28 augustus, hopen we jullie allemaal te ontvangen op onze lang verwachte family day. Hier kom je er alles over te weten!

Alle foto's van deze geweldige dag kan je hier vinden.

 

Nu we van de hockeybond vernomen hebben dat deze zomer alle sportactiviteiten weer toegelaten zijn, hebben we beslist om onze summer nights opnieuw van onder het stof te halen.
 
Vanaf 7 juli tot en met 18 augustus ben je telkens op woensdagavond welkom op onze club om een balletje te slaan. Opgelet: dit is zonder begeleiding.
 
Op basis van de huidige ploegindelingen kan je komen hockeyen:
  • 18u-20u: iedereen tem U14
  • 20u-22u: vanaf U16

 

Ons clubhuis blijft vooralsnog gesloten maar wie wil mag zelf een drankje meebrengen om te nuttigen op ons terras. Dranken en eten zijn, zoals altijd, niet toegelaten op het terrein.

We rekenen erop dat jullie het terras en het veld telkens netjes achterlaten en zich houden aan de nog steeds geldende coronamaatregelen.

  • Ontsmet je handen bij aankomst en vertrek
  • Hou 1,5 m afstand indien je niet tot dezelfde bubbel behoort
  • Breng een mondmasker mee en draag het wanneer je op een plek komt waar veel mensen samenkomen en je de veilige afstand van 1,5 m, buiten de sportactiviteit zelf, niet kan garanderen.
  • Tijdens het sporten is het dragen van een mondmasker niet verplicht
  • Indien je ziek bent of je zoek voelt, kom je niet sporten

 

Geniet van een mooie hockeyzomer!

Ben jij ouder dan 15, gepassioneerd door sport en wil je het met liefde en gedrevenheid aanleren aan anderen?

Mail dan naar Luc.martens@hcmerode.be en wordt trainer of hulptrainer bij Merode!

Een basiskennis van hockey is niet essentieel, we leiden jou hier graag in op. Ook leden van andere hockeyclubs zijn van harte welkom!

 

De foto's van ons - van horen zeggen fenomenaal - paaskamp kan je hier bekijken. Goesting in meer hockey? Schrijf je dan nog snel in voor één van onze zomerkampen!

Met bijzondere dank aan alle fantastische trainers die van dit paaskamp weer een week maakten om nooit te vergeten! Applaus voor Lisa, Beau, Charles, Victor-Louis, Arthur, Gwendolien, Maureen en Jasper!

Gisteren ontvingen we van de Hockeybond een zilveren label voor ons club management! Misschien lijkt het alsof de club door corona noodgedwongen op een lager pitje draait maar achter de schermen worden er heel wat bijscholingen gevolgd om onze club zo professioneel mogelijk te besturen. Applaus voor iedereen die bij Merode mee aan de kar trekt!

Meer weten over dit label? Lees hier verder.

Onze sponsors
Kalender
  December 2023  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Foto's
Trooper