Op 8, 9 en 10 december is het opnieuw kerstmarkt in Grimbergen en traditiegetrouw is Merode ook weer van de partij. Je vindt onze gezellige chalet op onze gebruikelijke plaats op de Lagesteenweg.
 
Het programma van de kerstmarkt ziet er dit jaar als volgt uit: 
 
Vrijdag 8 december van 18u tot 23u - De kerstmarkt opent al op vrijdag vanaf 18 u. met vurige acts en warme optredens van eigen bodem. Voor de eerste bezoekers van de kerstmarkt, voorziet de gemeente een leuke attentie. 

Zaterdag 9 december van 14u tot 23u  - Verschillende kerstanimaties zorgen voor vertier in de namiddag. In de tuin van de dienst Vrije Tijd (hoek Pastoor Woutersstraat-Prinsenstraat) staat naar goede traditie het huis van de kerstman opgesteld. En dit keer is mevrouw de kerstman thuis! Kom zeker langs voor een leuke foto met het duo uit Lapland. Kinderen mogen een tekening achterlaten in de brievenbus. ’s Avonds trakteert coverband Bump ons op een onvergetelijke zangavond. 

Zondag 10 december van 14u tot 20u - Afsluiter om 19 u. met de sterrenworp, het gemeentelijke alternatief voor het vuurwerk. Vanop drie locaties op de kerstmarkt worden sterren in het publiek gegooid. Van die 2.500 houten sterretjes hebben 25 stuks een gravering. Dat zijn onze winnende sterren, die in sporthal Prinsenbos meteen kunnen ingeruild worden voor een waardebon. De waardebon is inzetbaar bij de lokale handelaars.

Het Merode event team is alvast op zoek naar helpende handen. Geïnteresseerde leden/ouders/sympathisanten mogen mailen naar sticky.members@hcmerode.be met voorkeur van dag en uren. Alvast hartelijk bedankt!