Tijdens de maanden mei en juni stellen we onze club weer open voor nieuwelingen die graag eens hockey willen proberen. 

10 & 17 mei - bring a friend trainingen (van U5 tem U12) - gratis

Heb jij vriendjes of vriendinnetjes die op Merode spelen en wil jij eens met hen meetrainen? Op woensdagnamiddag 10 en 17 mei ben je van harte welkom. Dit kan voor alle ploegen van U5 tem U12. Het enige dat je moet doen is op voorhand via deze link inschrijven. Het juiste trainingsuur kan je hier opzoeken.

Je draagt gemakkelijke, sportieve kledij en schoenen. Voor de training zoeken we samen met je BFF de juiste stick uit. We zorgen ook voor een bit voor alle vriendjes. Daarna kan de training van start gaan. Terwijl er getraind wordt, kunnen mama/papa/begeleider iets drinken op ons terras en kunnen ze uitleg krijgen over aansluiten bij de club. 

4 & 11 juni - 11u00 - proeftrainingen U5 tem U19 - gratis

Zoek je een teamsport waar sportiviteit op de eerste plek komt? Een leuke sport voor meisjes en jongens? En waar ook mama's en papa's kunnen sporten? Bij Merode Hockey Grimbergen speel je van 4 tot 104 of zolang je kan!
Eens proberen? Kom naar één van onze gratis proeftrainingen! Schrijf je hier op voorhand in!.
 
De dag zelf draag je makkelijke, sportieve kledij en schoenen. De club zorgt voor een stick die je kan lenen en een bit.
 
Hockeykampen tijdens de zomer
 
Langer uittesten of hockey iets voor jouw dochter of zoon kan zijn? Schrijf in voor één van onze kampen. Deze zijn toegankelijk voor zowel kinderen met als zonder hockeyervaring. Alle info daarover kan je hier terugvinden.
 
Lid worden?
 
Nu al overtuigd en wil je aansluiten bij de club? Dat kan hier!