Family day, wat is dat?
 
Een dag vol amusement voor iedereen met een hart voor hockey en Merode. 
 
Het principe van de family day is heel eenvoudig: hockeyplezier voor jong en ouder doorheen heel de dag. We spelen een tornooi met gemixte ploegen van meer ervaren, beginnende maar ook nog onervaren hockeyers van alle leeftijden. Wil jij dus eens samen met je mama of papa, broer, zus, beste vriend, vriendin, neef, nonkel, buurman, buurvrouw of zelfs opa of oma een onverslaanbaar hockeyteam vormen? Dan is dit het moment!
 
Tijdens de family day staat plezier op de eerste plaats en valt iedereen in de prijzen. Deelnemen en je amuseren is belangrijker dan winnen.
 
Iedereen kan gratis aan het tornooi deelnemen. Je dient je wel op voorhand in te schrijven met je ploeg. INSCHRIJVEN
 
Nieuw: Je kan inschrijven als ploeg of individueel. Heb jij dus nog geen ploeg: geen paniek! Schrijf je hier individueel in en de organisatie verzorgt een ploeg voor jou!
 
Safety first: op het veld verwachten we dat alle spelers een bit en scheenbeschermers dragen. Daarnaast is het meer dan toegestaan om je samen met je ploeg te verkleden zodat jullie extra in het oog springen.
 
Aan het einde van de dag organiseren we een BBQ om samen onze overwinningen te vieren. INSCHRIJVEN
 
Dagplanning: wat valt er allemaal te beleven?
 
We starten de dag met koffie en ontbijtkoeken
Vanaf 10u00 beginnen de wedstrijden.
Tijdens de middag onderbreken we voor de lunch. Er zal een pastabar aanwezig zijn om de hongerige magen te vullen (betalend).
Heel de dag door is er kinderanimatiespringkasteel & professionele grime.
We voorzien ook tussendoortjes zoals ijsjes en fruit. Natuurlijk kan je doorheen de dag ook terecht in ons clubhuis voor een drankje! En kan je deelnemen aan onze tombola, altijd prijs!
Rond 17u00 verwachten we dat de wedstrijden erop zitten en dat we over kunnen gaan tot de prijsuitreiking.
Vanaf 18u00 start de BBQ.
Aflsuiten doen we met party time!
 
Geen ambitie om mee te spelen maar wel om een handje te komen helpen? Mail nik.geyskens@gmail.com.