Merode Hockey Grimbergen tracht aan alle leden, zowel volwassen als jeugd, een fantastische clubervaring te bieden, zowel op niveau van trainingen als wedstrijden. Ook willen we zorgen voor een optimale omkadering voor onze trainers, coaches en arbitrage. Om de teamspirit en de clubsfeer te stimuleren, organiseren we op regelmatige basis events die bruisen van de ambiance.

Spelen en lid zijn bij Merode Hockey Grimbergen betekent dat jij je ook actief inzet naast het veld. Als je kiest voor een teamsport, dan verwacht Merode dat jij ook je steentje bijdraagt aan de goede werking van de ploeg. Niet alleen leer je zo je teamleden - en hun ouders - beter kennen, je werkt ook actief mee aan de groei en fijne familiale sfeer op onze club. We rekenen op jou vanaf de start tot op het einde van het hockeyseizoen.

Hockeyen is technisch een uitdagende sport. Daarom gaan we ervan uit dat je, in principe, op alle trainingen en wedstrijden aanwezig bent en je hiermee rekening houdt in je agenda.

Wie zich nog actiever wil engageren bij onze club, kan zich aanmelden als Sticky Member - zo noemen wij vrijwilligers bij Merode.

Bij Merode kan je je inzetten:

  • als teammanager of kapitein
  • tijdens de organisatie van evenementen
  • als coach
  • als scheidsrechter
  • als vrijwilliger in één van onze werk- of denkgroepen

 

MERODE VOOR ALLEN - ALLEN VOOR MERODE!