Het is de week van de vrijwilliger en dan nemen wij de tijd om al onze onwaarschijnlijk straffe Sticky Members - want zo noemen wij onze vrijwilligers -  te bedanken om hun stevige schouders mee onder onze club te zetten. Managers, scheidsen, coachen, field managers, duty medewerkers, barmannen en -vrouwen, poetsers, klussers, etc: dank jullie wel voor jullie inzeten, zonder jullie zou er geen Merode zijn!

We maken van dit moment ook graag gebruik om op zoek te gaan naar een aantal stickies die wat structureler zouden willen meehelpen. We zijn namelijk op zoek naar:

coördinator sticky members

Onze club groeit hard. Dat betekent ook dat we meer helpende handen nodig hebben om alles in goede banen te leiden. We zijn dringend op zoek naar iemand die onze groeiende groep sticky members wil coördineren. Ben jij goed in mensen enthousiasmeren en wil jij meehelpen om nieuwe helpende handen aan te trekken? Zie je het daarnaast zitten om de bestaande poule aan vrijwilligers aan te sturen? Heb jij een paar uur per maand vrij voor de club van je zoon of dochter? Dan ben jij onze vrouw/man!

Coördinator infrastructuur

We zijn bij Merode gezegend met een aantal handige harries en henriettes die maar al te graag klusjes komen uitvoeren op de club. We zoeken iemand die de coordinatie op zich wil nemen om hen aan te sturen, erop toeziet dat ons veld en clubhuis er netjes bij ligt en alles naar behoren functioneert, de nodige klussen wil inventariseren, zorgen voor het noodzakelijke materiaal en momenten inplant om samen aan de slag te gaan. 

Denktank clubhuis

Wat vind jij van ons huidige clubhuis? Heb jij ideeën over hoe we het er nog beter/aangenamer zouden kunnen maken? Schrijf je dan in voor onze denktank en kom mee brainstormen over hoe ons clubhuis er in de toekomst zou kunnen gaan uitzien.

Stuur een mail waarmee je wil helpen naar secretariaat@hcmerode.be en sluit aan bij team Merode!