Eindelijk is ons clubhuis terug open..en dat betekent dat we ook onze sticks & bites terug kunnen opstarten. Vanaf vanavond kan je iedere vrijdagavond opnieuw voor een democratisch bedrag eten op de club. Ideaal na een drukke werkweek & niets leuker dan samen met je hockeyvrienden het weekend in te zetten.

Hoewel er al heel veel terug mag, zijn er nog steeds een aantal coronamaatregelen waar we ons graag in het clubhuis aan blijven houden:

  • op ons terras dien je geen mondmasker te dragen
  • we willen iedereen stimuleren om bij aankomst je handen te ontsmetten en de nodige afstand te houden
  • we moedigen iedereen aan om zoveel mogelijk buiten te consumeren
  • binnen ben je verplicht een mondmasker te dragen wanneer je je verplaatst. Dit is dus bij aankomst/vertrek, wanneer je aan de bar iets gaat bestellen, wanneer je naar het toilet gaat. Wanneer je binnen aan een tafel zit en consumeert mag het mondmasker af.
  • iedereen die werkzaam is in de bar draagt een mondmasker

 

Met de heropening van ons clubhuis en de heropstart van de sticks & bites treedt de weekend duty opnieuw in werking. Ieder weekend is er een ander team verantwoordelijk voor het runnen van de bar en de sticks & bites. Via je manager zal je hiervan op de hoogte gebracht worden. We gaan ervan uit dat iedereen binnen het team (spelers en ouders) zich hiervoor zal inzetten. Je helpt hiermee niet alleen de club maar het is ook de ideale gelegenheid om iedereen in je team eens op een andere manier te leren kennen. Hieronder het schema voor dit najaar.

Veel plezier & we zien elkaar in ons clubhuis!