Beste leden,

Het is eindelijk zover! Met veel enthousiasme mogen we jullie vandaag ons heropstartplan voor onze trainingen meedelen!

Vanaf 18 mei starten we voor alle leeftijden de trainingen terug op onder de strikte voorwaarden die de Nationale Veiligheidsraad en de Hockeybond ons bezorgden.

In dit document (klik op deze link) leggen we jullie precies uit hoe dit in zijn werk zal gaan. Lees het dus zeer grondig door.

Bekijk ook ons instructiefilmpje:https://youtu.be/QBJhhUBJHNo

We hebben beslist om in de periode van 18 mei t.e.m. 31 mei elk spelend lid de kans te geven om 1x per week te trainen. Aangezien we rekening moeten houden met een maximale bezetting van 20 personen is 1 training per week momenteel het hoogst haalbare. Je kan de planning hier raadplegen.

Eind mei evalueren we vervolgens de werking en bekijken we de mogelijkheden om telkens met 2 weken te verlengen. Onze doelstelling is om iedereen tot eind juni trainingen aan te bieden.

Voor de zomer wachten we de beslissingen van de veiligheidsraad af maar hopen we erop dat onze zomerkampen kunnen plaatsvinden en dat we op vrijdagen onze summer nights kunnen laten doorgaan.

Maar laten we nu eerst en vooral genieten van onze heropstart, want ondanks de maatregelen gaan we er gewoon weer keileuke trainingen van maken!

Tot volgende week op onze pitch & let's play it safe!

Benoit, Margaretha, Denis, Sophie & Olivier,

het bestuur