Bij Merode willen we de gezelligheid van onze familieclub laten samengaan met een aantal sportieve ambities. Zo willen we:

  • verder investeren in een solide sportieve structuur
  • een goede opleiding van onze trainers/coaches
  • en een top begeleiding voor onze scheidsen

 

Alles om het spelplezier en de prestaties van onze spelers te verhogen.

Om dit allemaal te verwezenlijken mogen we rekenen op een aantal enthousiaste vrijwilligers die allemaal hun steentje willen bijdragen.

Luc Martens is onze  sportief verantwoordelijke binnen het bestuur van Merode en hij  coördineert de Sportieve Cel. Hij rapporteert binnen het bestuur over de sportieve gang van zaken en volgt de werking op van de verschillende ploegen binnen de Sportieve Cel.
De trainersploeg  wordt geleid door Lisa Frey en Beau Praet. Zij volgen onze trainers van nabij op en sturen bij. Lisa voor de meisjesploegen en Beau voor de jongensploegen.

Evelien Caimo is onze opleidingsverantwoordelijke voor onze trainers en coaches en zal met veel plezier jonge of onervaren coaches op zaterdag een handje helpen.

Benjamin Guinotte is verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze BE Silver boys en girls en bereidt hen voor op een mogelijke deelname aan het Be Gold-traject van de Bond.
Steven Sels neemt de volledige organisatie van de indoor competitie op zich.
Onze scheidsrechtercel (Club Umpires Coaches) wordt geleid door een trio: Hilde Muylle, Laurence Debrabandere, Michael Jans. Zij zorgen voor regelmatige updates van de spelregels voor onze ervaren scheidsrechters, maar ze zetten zich ook in om beginners te betrekken en te enthousiasmeren voor het scheidsrechtergebeuren. Hoe meer mensen de regeltjes kennen, hoe groter het plezier op en naast het veld.