NL

Merode Hockey Grimbergen

Ben jij iemand die met hart en ziel leeft voor sport en het met liefde en gedrevenheid kan aanleren aan anderen? Neem jij graag leiding? Ga je graag met kinderen om? Is hockey jouw passie? Dan is training geven echt iets voor jou!

Je geeft wekelijks 2 hockeytrainingen en coacht (het merendeel v.) de wedstrijden.

Wij zorgen voor:
degelijke opleiding/begeleiding
een collegiaal trainersteam en een aangename clubsfeer
correcte verloning volgens ervaring
Vóór de start van het nieuwe seizoen krijg je hiervoor een opleiding op de club - aspirant initiator hockey (data opleidingen TBC).

Interesse? Meld je bij Evelien (evelien.caimo@hcmerode.be) of Luc (luc.martens@hcmerode.be).

Met het vertrek van Ben Maes als sportief verantwoordelijke zijn we op zoek naar mensen die mee hun schouders willen zetten onder onze sportieve cel.

Ben jij een kei in het uittekenen van doelen? Heb jij een sportieve visie die onze club de volgende stap helpt zetten?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met Benoit Maerten en stel je kandidaat. Dit kan ook door hem te mailen op benoit.maerten@hcmerode.be.
Just do it!

Merode zoekt dringend een enthousiaste vrijwilliger die zich wil vastbijten in het verder uitbouwen en onderhouden van onze sponsordossiers.

* Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van sponsorcontracten voor onze club.
* Je onderhoudt bestaande contacten en bent sterk in het overtuigen van potentiële partners om mee in het verhaal van onze club te stappen.
* Je gebruikt je creativiteit om interessante sponsorconcepten te ontwikkelen en aan te bieden.
* Je zet daarnaast ook de communicatiestrategie rond onze sponsors uit in samenwerking met onze communicatieverantwoordelijke en verzamelt tijdig de nodige visuals en teksten van onze sponsors in kader van geplande communicatiemomenten op onze social media.
* Je maakt deel uit van een tof team dat vol enthousiasme samen bouwt aan de toekomst van onze club.
* Je krijgt de kans om zelfstandig jouw kennis in te zetten en verder uit te bouwen.
* Je hulp zal enorm gewaardeerd worden!

Interesse? Contacteer Denis De Wagheneire of mail Denis.dewagheneire@hcmerode.be.

Naast het bestuur berust onze club grotendeels op de schouders van vele vrijwilligers. Met veel overgave steken zij een (groot) deel van hun vrije tijd in onze club. Het is straf én hartverwarmend om vast te stellen dat onze Sticky Members hun vrijwilligerstaken vaak nog combineren met een fulltime job en een druk gezinsleven.

Omdat vele handen lichter werk maken, zijn Joëlle & An – onze sticky member verantwoordelijken – constant op zoek naar extra helpers.

Waar komen jouw talenten en kwaliteiten tot zijn recht in onze club? Het vrijwilligerswerk kan van alles zijn en is niet per se tijdrovend. Een uur van je tijd, kan voor ons al het verschil maken.

Wil je iets doen binnen onze club, maar weet je nog niet wat? Mail naar Joëlle & An via sticky.members@hcmerode.be en dan zoeken we het samen uit!

Als sterk groeiende club zijn wij op zoek naar trainers en sportievelingen die een opleiding willen volgen om hockeytrainingen te geven.

Ben jij iemand die met hart en ziel leeft voor sport en het met liefde en gedrevenheid kan aanleren aan anderen? Stuur dan een email met wat achtergrondinformatie naar secretariaat@hcmerode.be en wie weet zien we elkaar snel op een volgende training!

Onze sponsors
Trooper

Kalender
  July 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
foto's

© 2019, website powered by Twizzit.com