NL

Merode Hockey Grimbergen

Zoek je een teamsport waar fairplay op de eerste plek komt? Waar jongens en meisjes samen plezier maken? Jong en oud! En waar ook mama's en papa's kunnen sporten? Bij Merode Hockey Grimbergen speel je van 4 tot 104 jaar op het gloednieuwe hockeyveld aan het Populierendal.

Zit je in het nieuwe schooljaar in de 2e of 3e kleuterklas of zelfs al in het 1ste of 2e leerjaar en wil je eerst eens uitproberen? Schrijf je dan in voor één van onze gratis proeftrainingen in september via het inschrijvingsformulier.

De allereerste paasstage op ons eigen terrein was top: een perfect veld, schitterend weer, geweldige trainers en een hoop enthousiaste hockey'ers. Het was een week om nooit te vergeten. Ben jij ook zo benieuwd naar hoe goed jouw kind zich geamuseerd heeft? Ontdek het hier!

Dank je wel aan alle kinderen én in het bijzonder aan alle trainers die deze mooie week tot in de puntjes verzorgden: Bavo, Charline, Maureen, Ines, Lisa, Victor Louis, Charles en Beau. Merode loves you!

En nu aftellen naar de zomer voor nog meer stages vol hockey én fun: info stages 2019

 

Zondag 19 mei 2019 wordt een historische dag voor Merode. Want die dag gaat niet alleen ons jaarlijks familietoernooi door, maar gaan we ook ons veld officiëel inhuldigen. Dat doen we heel graag samen met iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt: leden, gemeentebestuur, sponsors, buren én sympathisanten. Voel je dus bij deze van harte uitgenodigd en noteer 19 mei met stip in je agenda!

De hele dag door kan je op en naast het veld genieten van toffe animaties. We starten 's ochtends met ons jaarlijks familietoernooi. In de namiddag ruilen we onze hockeyschoenen in voor dansschoenen en gaan we samen uit de bol op ons eigen mini-festival.

De dag zal als volgt verlopen:
09u30: start family toernooi
12u00: food & drinks met o.a. verse vis, oesters, Marrokkaanse lekkernijen, smoothies, ijsjes
14u00: kids corner met leuke knutselactiviteiten & goochelaar
14u15: openingsmatch: ons bestuur aangevuld met ladies, gents en dames nemen het op tegen het Grimbergs gemeentebestuur en onze sponsors
15u15: optreden van funky band Rebounce
15u30: hockey-initiatie voor beginners
18u00: einde

Onze sticky members zijn druk in de weer met de voorbereidingen: wil je ook helpen organiseren, laat het weten via sticky.members@hcmerode.be.

Het family toernooi is ondertussen volzet. Maar liefst 16 ploegen zullen het tegen elkaar opnemen!
 
Op 15u30 heb je als leek ook de kans om een hockey-initiatie te volgen. Schrijf je in voor één van onze gratis proeftrainingen via het inschrijvingsformulier.
Wie niet ingeschreven is, kan 19 mei ook gewoon aansluiten. Kom sportief gekleed, een stick kan je lenen van de club.
 
Opgelet: tijdens onze feestelijkheden zal een deel van de Populierendallaan omgevormd worden tot speelstraat en niet toegankelijk zijn voor auto’s. Als je in de buurt woont, kom je dus best te voet of met de fiets!
Lukt dat niet, dan raden we de parking aan Tangebeekbos aan: Albert I laan 200, 1800 Vilvoorde.
De foto's van de fantastische Pan-na goalies clinic met de bijzonder sympathieke Vincent Vanasch staan al online! Je vindt ze hier:enjoy!
Onze sponsors
Trooper

Kalender
  October 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
foto's

© 2019, website powered by Twizzit.com