NL

Merode Hockey Grimbergen

Nieuw op onze club?
Nog niet helemaal mee met de regels van hockey?
Vragen over hoe je je ploeg best kan coachen?
Kom op 13/9 naar ons infomoment en we leggen het je allemaal haarfijn uit!

18u-19u: onze Club Umpire Coaching (CUC) coördinatoren Michael, Hilde en Laurence lichten de basisregels van het hockeyspel toe & geven verdere uitleg bij de wijzigingen die onlangs doorgevoerd werden.

19u-20u: Evelien Caimo, coördinator boven/onderbouw sportieve cel, legt de basisprincipes rond coaching en wedstrijdbegeleiding uit, volgens de Compass principes van het nationale Hockey4Life opleidingsplan.

Iedereen welkom!
Je kan één van de 2 sessies volgen of beiden.

Wil je sowieso als scheids aan de slag, vul dan onze enquête in!

Nu Merode langzaamaan in wat stabieler vaarwater terechtkomt, en er heel wat nieuwe leden hun weg vinden naar onze fantastische club, lijkt het ons belangrijk om ook nieuw bloed in ons bestuur te brengen. 

Uiteindelijk is Merode van al haar leden, en niet het exclusieve terrein van de stichtende leden. Vandaar dat we vanaf nu willen proberen om elk jaar één van onze bestuursleden te vervangen. 

Onze clubsecretaris, Veerle Ghys, wil daarin graag het goede voorbeeld geven. 

Veerle speelt als enige bestuurslid zelf geen hockey, maar heeft desalniettemin vanaf dag 1 een cruciale rol gespeeld in de opstart en de uitbouw van onze club. Iedereen kent Veerle als een heel beschikbare en betrouwbare contactpersoon voor alle mogelijke praktische vragen, maar weet dat Veerle vooral achter de schermen massa's werk heeft verricht om de club een structuur te geven, processen te installeren, en alle administratie te verzorgen zodat iedereen elke week zonder zorgen kan trainen en zijn matchen kan spelen. En als er dan toch eens zorgen waren, zorgde zij ervoor dat de club en de verzekering klaarstaan voor de nodige ondersteuning.

Nu alles zowat op punt staat, acht Veerle de tijd rijp om de fakkel door te geven, en stelt zij dus graag haar mandaat als secretaris beschikbaar. 

Graag een seintje aan benoit.maerten@hcmerode.be als je vragen hebt of interesse hebt om de taken - of een deel van de taken - van Veerle over te nemen én deel uit te maken van het bestuur van onze club (voor meer informatie zie VACATURE). De collega's in het bestuur en Veerle zullen je begeleiden bij de start. 

Zo kan Veerle in de komende maanden via Start2Hockey ook zelf beginnen genieten van het hockeyspel. Jullie zullen Veerle dus nog vaak tegenkomen op Merode, maar vanaf nu dus ietsje meer 'aan de andere kant van de toog'.

Maar laat ons nu eerst en vooral Veerle bedanken voor al wat ze voor Merode heeft gedaan! Enne Veerle, aan jou om te bewijzen dat je een even straffe madam bent OP het terrein als ernaast...

Om het werkingsjaar voor de scheidsrechters voor te bereiden, hebben onze coördinatoren Michael en Hilde een enquête opgesteld. Bij deze een warme oproep aan iedereen met interesse om het volgende seizoen als scheidsrechter het veld op te gaan om deze in te vullen.

Je kan de enquête hier invullen.

Eerst meer te weten komen over onze scheidsrechterwerking doe je hier.

Dank je wel voor jullie enthousiaste medewerking!

Op 26 juni 2019 namen onze U9 boys het op tegen de U9 girls in een ware battle of the sexes als aflsuiter van het hockeyseizoen. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk wisten de jongens met 3-2 de bovenhand te nemen en de wisseltrofee te kapen. Proficiat jongens en goed gevochten meisjes: jullie zijn #equallyamazing!

Geniet na van deze intense match met de mooie fotoreeks van onze clubfotograaf Olivier de Hasque.

Onze sponsors
Trooper

Kalender
  December 2019  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
foto's

© 2019, website powered by Twizzit.com