NL

Merode Hockey Grimbergen

 

Het zijn geen makkelijke tijden voor onze lokale handelaars. Elkaar steunen is cruciaal om deze tijden door te komen en onze economie opnieuw op de rails te krijgen na deze zware periode. Als Belgisch bedrijf vindt Belisol ramen en deuren (BELgische ISOLatie) het hun taak om in deze moeilijke periode iets terug te geven aan de maatschappij.

Daarom besteedt Belisol per aankoopschijf van 2.500 euro een mooi bedrag bij een lokale handelaar. Die lokale handelaar schenkt dan die mooie attentie aan een lokale zorgverlener: blije gezichten en een mooie foto verzekerd!

Zo steunt u met uw aankoop zowel de lokale handelaars als de zorgverlening.

U contacteert daarvoor onze sponsor Belisol voor een vrijblijvende offerte voor uw renovatie-of nieuwbouwproject. Gun Belisol uw project en geniet van de verlengde Batibouw-condities. Ten slotte bezorgt u Belisol de gegevens van de lokale handelaar die u wil steunen, alsook de gegevens van de zorgverleners die je wil verrassen met deze attentie. Belisol zorgt voor de rest. 

Alle info vindt u op www.steunonzehelden.be of bel 02.609.55.00 of mail naar asse@belisol.com.

Beste leden,

Met pijn in het hart maar met de gezondheid van iedereen als hoogste prioriteit worden ALLE hockeyactiviteiten (trainingen en matchen) op onze club vanaf vandaag tot minstens 19 april 2020 geannuleerd.

We raden iedereen aan om nauwgezet de aanbevelingen i.v.m. hygiëne en sociale contacten op te volgen.

Slaat de verveling toe? Vergeet dan niet dat je heel wat hockeyoefeningen ook gewoon thuis kan doen. Ga naar hockey@home op ons youtubekanaal en krijg instructies van onze trainer Bavo over hoe jij je hockeyskills thuis kan verbeteren. 

We volgen de evolutie i.v.m. de coronamaatregelen van dichtbij op en communiceren van zodra er een officiële wijziging wordt aangekondigd.

Hopelijk zien we elkaar allemaal gezond en wel terug in april!

De hockeybond formuleerde een aantal adviezen ivm het coronavirus. We willen erop aandringen dat al onze leden deze adviezen nauwgezet opvolgen. Meer toelichting hier.

Deze clinic werd ten gevolge van de coronamaatregelen uitgesteld. Hopelijk kunnen we weldra een nieuwe datum communiceren.
 
Werken aan je keeperskills?
 
Op 4 april organiseren we op Merode 2 goalkeeper clinics onder begeleiding van Fortitude Hockey Belgium: om 09u30 en om 14u00.
 
De clinic duurt 3 uur.
Vanaf U9 met al enige keeperservaring en goede kennis van de keepersbeginselen.
Prijs, inclusief gratis goalkeeper shirt: 65 €.
 
Mail naar glenn@fortitudehockey.com en reserveer je plaats.
Meer info: 0474/24 28 16
Onze sponsors
Trooper

Kalender
  September 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
foto's

© 2019, website powered by Twizzit.com