Nu Merode langzaamaan in wat stabieler vaarwater terechtkomt, en er heel wat nieuwe leden hun weg vinden naar onze fantastische club, lijkt het ons belangrijk om ook nieuw bloed in ons bestuur te brengen. 

Uiteindelijk is Merode van al haar leden, en niet het exclusieve terrein van de stichtende leden. Vandaar dat we vanaf nu willen proberen om elk jaar één van onze bestuursleden te vervangen. 

Onze clubsecretaris, Veerle Ghys, wil daarin graag het goede voorbeeld geven. 

Veerle speelt als enige bestuurslid zelf geen hockey, maar heeft desalniettemin vanaf dag 1 een cruciale rol gespeeld in de opstart en de uitbouw van onze club. Iedereen kent Veerle als een heel beschikbare en betrouwbare contactpersoon voor alle mogelijke praktische vragen, maar weet dat Veerle vooral achter de schermen massa's werk heeft verricht om de club een structuur te geven, processen te installeren, en alle administratie te verzorgen zodat iedereen elke week zonder zorgen kan trainen en zijn matchen kan spelen. En als er dan toch eens zorgen waren, zorgde zij ervoor dat de club en de verzekering klaarstaan voor de nodige ondersteuning.

Nu alles zowat op punt staat, acht Veerle de tijd rijp om de fakkel door te geven, en stelt zij dus graag haar mandaat als secretaris beschikbaar. 

Graag een seintje aan benoit.maerten@hcmerode.be als je vragen hebt of interesse hebt om de taken - of een deel van de taken - van Veerle over te nemen én deel uit te maken van het bestuur van onze club (voor meer informatie zie VACATURE). De collega's in het bestuur en Veerle zullen je begeleiden bij de start. 

Zo kan Veerle in de komende maanden via Start2Hockey ook zelf beginnen genieten van het hockeyspel. Jullie zullen Veerle dus nog vaak tegenkomen op Merode, maar vanaf nu dus ietsje meer 'aan de andere kant van de toog'.

Maar laat ons nu eerst en vooral Veerle bedanken voor al wat ze voor Merode heeft gedaan! Enne Veerle, aan jou om te bewijzen dat je een even straffe madam bent OP het terrein als ernaast...