NL

Merode Hockey Grimbergen

Nieuw in onze club? Neem dan zeker eens de tijd om onze welkomstbrochure door te lezen. Je komt er zowat alles te weten over hockey en de club zodat je vlot van start kan gaan. Zit je vervolgens nog met vragen, stel ze aan je teammanager of spreek ons erover aan langs het veld.

Tot snel en van harte welkom!

Vanaf nu kan je in ons clubhuis betalen met je clubkaart.

De jouwe nog niet ontvangen? Je kan ze afhalen aan de bar bij Chantal. Zij kan je ook alles uitleggen over de ingebruikname. Ieder spelend lid heeft recht op 1 kaart.

Dankzij de clubkaart schakelen we over naar een cashless systeem voor onze bar. Gasten kunnen betalen via de payconic app en weldra ook via Bancontact.

Download de knip-app op je smartphone (via de app store/via google play), registreer, laad je clubkaart op en betaal snel en zonder zorgen. Je kan de kaart ook meegeven aan je kind zodat deze cashless naar de training kan.

Alle details ivm de clubkaart lees je hier.

Heb je toch nog vragen, dan kan je terecht bij Chantal of Margaretha.

De ploegfoto's die genomen werden tijdens de openingsdrink staan online. Je kan ze hier zien!

Op vrijdag 6 september speelden de Watducks een oefenwedstrijd op ons veld tegen Gantoise. Bij beide ploegen speelden een aantal Red Lions mee. Het Gentse Gantoise werd aangevoerd door kapitein Antoine Kina. Bij de Waterloo Ducks bewaakte Vincent Vanasch, voor het tweede jaar op rij verkozen tot beste keeper van de wereld, het doel. Daarnaast verdedigden ook Gauthier Boccard en John-John Dohmen de kleuren van Waterloo. Een aantal van onze spelers verzorgden de ball patrol. Na de match maakten de topspelers tijd om uitgebreid met iedereen op de foto te gaan en allerhande hockeymateriaal te signeren.

Alle foto's van deze mooie avond kan je hier terugvinden.

Onze sponsors
Trooper

Kalender
  October 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
foto's

© 2019, website powered by Twizzit.com